[ad_1]
هوا در آخر هفته با تضادهای غیرمعمول شدید مشخص می شود: طوفان های برفی و یخ های سیاه قسمت هایی از آلمان را پوشانده و در نزدیکی کوه های آلپ می توانند به 20 درجه برسند. دلیل هوای دمدمی مزاج دو توده هوا با درجه حرارت بسیار متفاوت است ، که هوای شمال و جنوب آلمان را – و به ویژه در مناطقی که رخ می دهند – شکل می دهد. در شمال و شرق آلمان انتظار می رود که درجه حرارت کاملاً زیر یخبندان باقی بماند ، در حالی که در جنوب گاهی اوقات مانند بهار گرم است. در محیطی که سرما و گرما با هم روبرو می شوند ، گاهی اوقات شدت بارندگی وجود دارد. در طرف گرم مانند باران می بارد ، در سمت سرد مانند برف و حتی مانند باران یخی می بارد ، که هر دو می توانند نسبتهای طوفانی مانند بدست آورند.
دوگانگی اکنون می تواند مشاهده شود. یک خط مستقیم تقریباً مرده از Friesland شرقی تا ساکسون سوئیس امتداد دارد ، جایی که درجه حرارت چندین درجه افزایش می یابد: از بالای نقطه انجماد در شمال تا ده درجه در امتداد راین. با این حال ، این تفاوت حتی بیشتر آشکار خواهد شد. دلیل آن دو الگوی مخالف گردش خون است ، محل تماس آنها آخر هفته جایی در وسط آلمان است. منطقه ای با فشار زیاد بر روی اسکاندیناوی وجود دارد که هوا در اطراف آن در جهت عقربه های ساعت جریان دارد ، به طوری که هوای سرد از شمال شرقی به شمال آلمان می رسد. در همان زمان ، در اروپای غربی تریستان کم ارتفاع است که هوای گرم و مرطوب را از جنوب شرقی حمل می کند.
پیش بینی دقیقاً محل گسترش سطح تماس طی چند روز آینده دشوار است. حداقل در آخر هفته ، اولین شاخه های تریستان به آلمان می رسند و باران های سنگینی را در مرز سرد و گرم به بار می آورند. طبق پیش بینی ها ، حداکثر 40 سانتی متر برف تازه و بیشتر امکان پذیر است و به دلیل وزش باد تازه ، احتمال رانش برف وجود دارد. هنوز مشخص نیست که بیشترین میزان بارش در کدام مناطق می بارد و در کجا برف و بیش از همه باران یخی وجود دارد. به احتمال زیاد مرز توده هوا از منطقه روهر تا زاکسن امتداد دارد.
[ad_2]