[ad_1]

در مقایسه با سایر قاره ها ، آفریقا تاکنون از موج انقراض megafauna خود جلوگیری کرده است: در سواناها و جنگل های بارانی هنوز هم می توانید انواع حیوانات بزرگ را از گورخر گرفته تا آنتی پلپ تا فیل پیدا کنید. فقط دلار آبی آفریقای جنوبی (Hippotragus leucophaeus) در گذشته نزدیک به طور کامل از حیوانات بزرگ به عنوان قربانی شکار و تخریب زیستگاه ناپدید شد. فقط تعداد کمی از گیاهان ضد گل در موزه ها زنده مانده اند و حتی تعداد کمی از آن ها در گذشته تصور می شد. همانطور که توسط مطالعه الیزابت همپل از موزه fur Naturkunde در برلین و تیم او در “گزارش های علمی” نشان داده شده است.

تا زمان تحقیقات همپل و شرکت ، متصدیان 16 نمونه موزه را پذیرفتند ، برخی از آنها قبلاً بحث برانگیز بودند. ده نفر از این حیوانات اکنون توسط این گروه آزمایش ژنتیکی شده است. نتیجه تا حدودی ویرانگر است: فقط چهار شی واقعاً بز آبی است ، شش مورد دیگر متعلق به گونه های دیگر است. علاوه بر این ، در زیر آن حتی یک جمجمه متصل وجود ندارد. موزه برلین در بیانیه ای اعلام کرد ، این باعث می شود که بز آبی به یکی از نادرترین گونه های تاریخی پستانداران در موزه ها تبدیل شود. حتی نمونه های بیشتری نیز در مجموعه جانورشناسی گاوداری استلر با تقریباً 90 جسم یا کوآگتا وجود دارد که از آفریقای جنوبی است ، زیرگونه ای از گورخر ساده با 34 جسم. هر دو نیز در قرون 18 و 19 ناپدید شدند.

آخرین نقشه در سال 1799 یا 1800 ، حدود 35 سال پس از اولین توصیف علمی گرفته شد. زوال آن حتی قبل از استعمار توسط اروپاییان آغاز شد: تنوع ژنتیکی حیوانات موجود بسیار کم است ، که نشان دهنده کاهش بسیار جمعیت است. علاوه بر شکار و از بین رفتن زیستگاه ، دلایل احتمالی آن مختل شدن مسیرهای گردشگری است.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *