[ad_1]

شمارش حیوانات غالباً یک کار کسل کننده است ، حتی وقتی صحبت از غول هایی مانند فیل آفریقایی می شود. زیرا برای داشتن یک مرور کلی ، زیست شناسان حفاظت از گونه ها معمولاً سوار هواپیمای کوچک و مجهز به دوربین می شوند و سپس عکس ها را ارزیابی می کنند. اکنون گروهی از محققان به سرپرستی جانورشناس Isla Duporj از دانشگاه آکسفورد نشان داده اند که راه دیگری نیز وجود دارد. در دفترچه خاطرات تجارت “ردیابی از راه دور در محیط زیست و مکالمات” توصیف نحوه استفاده آنها از تصاویر ماهواره ای برای تعیین تعداد فیلها در پارک ملی Addo Elephant در آفریقای جنوبی.

مزیت چنین فناوری این است که می توان در زمان بسیار کمتری منطقه بسیار بزرگ تری جستجو کرد: چندین هزار کیلومتر مربع در یک روز. ارزیابی همچنین به زمان و نیروی کار کمتری نیاز دارد و از هفته به ساعت کاهش می یابد. بعلاوه ، نمای از فضا برخلاف روشهای ثابت شده ، که همچنین شامل چندین بار عکسبرداری از حیوانات در روزهای متوالی و در نتیجه دوبار شمارش است ، حیوانات را آزار نمی دهد.

علاوه بر هزینه دستیابی به ضبط ها ، بزرگترین مشکل تشخیص تصویر است. تاکنون فقط حیواناتی بومی بسیاری از مناظر یکسان مانند پنگوئن های قطب جنوب ، نهنگ ها یا فلامینگوها از فضا شمرده شده اند. آنها همیشه در برابر محیط پیرامون به همین ترتیب ، که از پردازش خودکار پشتیبانی می کند ، برجسته می شوند. با این حال ، تیم Duporge می خواهد با کمک الگوریتم های خودآموزی بتواند از این مانع عبور کند. محققان به عمد پارک ملی آفریقای جنوبی را به عنوان یک آزمایش دشوار انتخاب کرده اند زیرا چشم انداز آنجا بسیار متفاوت است: فیل ها در آدو در مناطق شبیه ساوانا و همچنین در مناطقی با جمعیت درختان متراکم زندگی می کنند.

برای مطالعه فعلی آنها عمدتا از تصاویر Worldview 3 و 4 استفاده شده است که در حال حاضر بالاترین وضوح تصاویر را از یک ماهواره تجاری ارائه می دهند. در این ضبط های 600 کیلومتری ، ابتدا کارشناسان باید تمام فیلهای به تصویر کشیده شده با دست را علامت گذاری کنند تا شبکه های عصبی را که باید تجزیه و تحلیل واقعی تصاویر را انجام دهند ، با مواد آموزشی کافی تهیه کنند. آزمایشات نشان داده است که میزان خطای انسان و ماشین پس از اتمام فرایند یادگیری خودکار تقریباً یکسان است. همچنین وقتی دوپورج و تیمش از عکس هایی با وضوح پایین تر از کنیا استفاده کردند ، خیلی بدتر هم نشد.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *