[ad_1]

اینکه چرا انسان اجداد گرگ ها را اهلی کرد و بنابراین بهترین دوست جدید را ایجاد کرد ، درک آن آسان است. گرگهای خانگی به عنوان محافظ در برابر شکارچیان و مزاحمان عمل می کردند ، آنها می توانستند وسایل را بکشند و سورتمه بکشند و در شبهای سرد گرما را تأمین می کردند. اما تا زمانی که حیوانات سگ شدند ، مردم عصر حجر از این مزایا استفاده کردند. و اگرچه دانشمندان اهلی سازی سگها را بیش از یک قرن مطالعه کرده اند ، اما هنوز مشخص نیست که چه عواملی باعث تحریک آن شده است.

دانشمندان نظریه جدیدی در ژورنال دارند “گزارش های علمی” ارائه شده: ممکن است شکارچیان و جمع آوری کنندگان از گوشت گرگ مانند با غذاهای باقیمانده ای تغذیه کنند که دیگر نمی توانند از آنها تغذیه کنند. از آنجا که هضم انسان فقط بر اساس گوشت نیست ، یعنی. پروتئین خالص همو ساپینز نسبتاً همه چیزخوار است. هضم آن برخلاف گرگ ها که فقط می توانند گوشت ماهیچه ها را ماهها بخورند ، مخصوص گوشت و غذاهای گیاهی است. احتمالاً بقایای غذای حیوانات دلیل اهلی شدن سگ بوده است.

ماریا لاهتینن ، نویسنده اصلی تحقیق ، از اداره مواد غذایی دولتی فنلاند و موزه تاریخ طبیعی در هلسینکی ، گفت: “برای اولین بار ، ما توضیحات قابل توجهی در مورد محیط زیست برای اهلی سگ پیدا کردیم.” “من متقاعد شده ام ، که هیچ توضیح ساده ای برای پرورش سگ وجود ندارد ، ما همیشه باید کل تصویر و پیچیدگی روند را در ذهن داشته باشیم.”

چرا مردم گوشت زیادی را تحمل نمی کنند

در واقع ، لاهتینن با تحقیق خود قصد حل رمز و راز اهلی شدن سگها را نداشت. او بیشتر نگران انسان بود: این شیمیدان رژیم های غذایی شکارچیان عصر یخبندان و جمع آوری کنندگان در اوراسیا قطب شمال و نیمه قطب شمال را مطالعه کرد. سپس ، 20،000 تا 15،000 سال پیش ، آخرین عصر یخبندان بر جهان حاکم بود. و هر زمان که محیط یخ می زند ، مردم – مانند امروز – بیشتر رژیم غذایی خود را با گوشت حیوانات پوشانده اند. علائم کمبود فقط در شکارچیان رخ می دهد زیرا آنها چربی و کربوهیدرات کافی نمی خورند. آنها به خوبی پروتئین تأمین می شدند.

علاوه بر این ، اگر افراد بیش از حد گوشت مصرف کنند ، به سرعت از اسهال رنج می برند. آنها همچنین طی چند هفته دچار مسمومیت پروتئینی می شوند. لاهتینن توضیح می دهد: “از آنجا که ما انسان ها به طور کامل با یک رژیم گوشتخوار سازگار نیستیم ، بنابراین نمی توانیم پروتئین ها را به خوبی جذب کنیم.” “این می تواند در مدت زمان بسیار کوتاهی کشنده باشد.”

در سردترین سالهای آخرین عصر یخبندان – و به ویژه در زمستان های سخت قطب شمال و زیر قطب شمال – گوزن های شمالی ، اسب های وحشی و سایر حیوانات غارت شده وجود ناچیزی را ایجاد کردند. بنابراین ، گوشت آنها چربی کمی دارد و عمدتا از ماهیچه تشکیل شده است. لاختینن و همکارانش مطالعه کردند که شکارچیان و جمع آوری کنندگان چگونه می توانند از این مواد غذایی بهره مند شوند. برای این کار ، آنها یافته های استخوانی منتشر شده را جستجو می کنند و محاسبات را انجام می دهند. نتیجه آنها: بازی ای که ساکنان قطب شمال و سوبارکتیک در آن زمان شکار می کردند به طور قابل توجهی پروتئین بیشتری را از آنها می توانستند مصرف کنند.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.