[ad_1]

مغز انسان مدرن صدها هزار سال پیش تکامل یافته و از آن زمان تغییر کمی کرده است. اما امروز ما آن را غرق در اطلاعات دیجیتالی کرده ایم که به گفته کارشناسان پیامدهای نگران کننده ای دارد. یک مطالعه در “طبیعت” این را تأیید می کند: چند وظیفه ای رسانه ها ، یعنی. بنابراین تعامل همزمان با رسانه های مختلف مانند تلفن همراه و تلویزیون می تواند توجه و حافظه را مختل کنید.

تیم تحقیق مورد توجه 80 بزرگسال جوان بین 18 تا 26 سال با استفاده از الکتروانسفالوگرافی (EEG) و ردیابی چشم قرار گرفت. در ابتدا ، آنها با تصاویری از اشیا روی صفحه کامپیوتر ارائه می شدند. پس از یک مکث ده دقیقه ای ، اشیا دوباره روی صفحه ظاهر شدند. اکنون آنها باید قضاوت کنند که آیا آنها قبلاً آنها را دیده اند یا خیر.

اگر آزمودنی ها اعلام کنند که مستعد انجام چند وظیفه در رسانه ها هستند ، به احتمال زیاد تصاویر را فراموش می کنند. EEG و دانشجویان جوان نشان دادند که کار خود را با دقت کمتری انجام می دهند. الگوی فعالیت مغز مرتبط با ، به عنوان مثال ، حافظه اپیزودیک کمتر مشخص بود.

مطالعات قبلی قبلاً با یادآوری تجربیات شخصی ، ارتباطی بین چند وظیفه ای رسانه ای و حافظه اپیزودیک فقیرتر پیدا کرده است. اکتشافات جدید نشان می دهد که چرا ممکن است چنین باشد. کوین مادور ، روانشناس از دانشگاه استنفورد ، گفت: “ما شواهدی یافتیم که نشان می دهد توانایی هوشیار بودن ارتباط بین چند وظیفه ای رسانه و ضعف حافظه را توضیح می دهد.”

مادور اشاره می کند که یافته ها فقط براساس همبستگی است. بنابراین آنها نمی فهمند که آیا چند وظیفه ای باعث حواس پرتی می شود یا اینکه افراد مبتلا به اختلالات توجه بیشتر تمایل دارند توسط رسانه های دیجیتال حواس پرت شوند. همچنین نمی توان نتیجه گرفت که یک محیط خاص بر فعالیت مغز تأثیر می گذارد. حتی ممکن است بازی های ویدیویی برخی از عملکردهای مغز را بهبود می بخشد.

مادور و همکارانش می خواهند در تحقیقات بیشتر س questionsالات باز را روشن کنند و برای افرادی که به راحتی حواسشان پرت می شود آموزش توجه را توسعه دهند. مادور گفت: “داده های ما نشان می دهد که آگاهی از توجه خود بسیار مهم است.”

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *