[ad_1]
“این واقعیت که مردم به ویروس کرونا توجه زیادی نشان دادند ، کل روند را تسریع کرد.”(ناتالی دین ، زیست آمار)
واکسن سوم ، که در آزمایشات بالینی فاز III در ماه نوامبر موثر بود و توسط شرکت دارویی AstraZeneca با مشارکت دانشگاه آکسفورد (انگلستان) تولید می شود ، از mRNA استفاده نمی کند. در عوض ، ناقل ویروسی حاوی مواد ژنتیکی اضافی است که پروتئین Sars CoV-2 را رمزگذاری می کند. تیم ها نیز سال ها در این مورد تحقیق کرده اند. در این حالت ، شرکت فرم اصلاح شده آدنوویروس را که از مدفوع شامپانزه گرفته شده است ، انتخاب کرد. بیت کامپمن ، مدیر مرکز واکسن در دانشکده بهداشت و پزشکی گرمسیری ، گفت: پیشرفت واکسن های معمولی مانند اینها نیز از تحقیقات در مورد سارس ، مرس ، ابولا و مالاریا حاصل شده است.
ایوازاکی گفت ، محققان واکسن از بسیاری جهات با Sars-CoV-2 خوش شانس بوده اند. وی می گوید: ویروس جهش چندانی ندارد و هیچ استراتژی موثری برای دور زدن سیستم ایمنی بدن انسان وجود ندارد – برخلاف HIV ، تبخال یا حتی آنفولانزا. ویروس تبخال گزینه های بیشتری دارد: به طور فعال اتصال آنتی بادی ها را مسدود می کند و یافتن یک درمان موثر را دشوار می کند. و جهش سریع ویروس آنفولانزا برای هر فصل آنفولانزا به فرمولاسیون متفاوتی از واکسن نیاز دارد.
سرعت به لطف بودجه سخاوتمندانه
بیشترین کار در تولید واکسن ها ، یافتن کاندیداهای دارویی نیست بلکه آزمایش آنهاست. این کار اغلب سالها به طول می انجامد ، شرکت ها ابتدا بر روی حیوانات و سپس بر روی انسان آزمایش اثر و ایمنی می کنند. مطالعات انسانی در سه مرحله انجام می شود که منجر به افزایش تعداد افراد و افزایش متناظر با هزینه ها می شود. واکسن Covid-19 به طور منظم آزمایش می شود ، اما بودجه های میلیاردی وجود دارد. این امر به شرکت ها امکان می داد تا با انجام چندین آزمایش همزمان ریسک مالی کنند.
رنو راپولی ، دانشمند ارشد در بخش واکسن های GlaxoSmithKline گفت: “با مبالغ هنگفتی که از طریق بودجه عمومی و خیرین خصوصی به شرکت های واکسن زنی اختصاص داده شد ،” آنها توانستند مطالعات بالینی و فازهای I ، II و III را به صورت موازی انجام دهند نه به صورت توالی. سیه نا ، ایتالیا. این بدان معنی است که شرکت ها می توانند ریسک انجام آزمایش های گسترده و تولید کاندیداهایی را که ممکن است کار نکنند ، کنند. كمپمن می گوید: “خطر كل فرآیند توسعه به طور قابل توجهی كاهش می یابد.”
وی گفت ، بدون این بودجه ، تحقیقات واکسن خیلی زود نتیجه نمی داد. “این مورد در مورد ابولا نبود که باعث نابودی کل روستاهای آفریقا شد” – و تولید واکسن های ابولا به همین ترتیب بیشتر طول کشید. این بار منابع مالی در دسترس بود زیرا همه کشورها از جمله ثروتمندان از نظر اقتصادی تحت تأثیر قرار گرفتند. این نشان می دهد که واکسن برای بیماری های موجود مانند مالاریا به همین سرعت ظاهر نمی شود. راپولی گفت: “اگر این همه هزینه برای آن نكنید ، سرعت بخشیدن به توسعه غیرممكن است.”
“با حدود 10 میلیارد دلار سرمایه گذاری عمومی ، برنامه واکسیناسیون ایالات متحده Operation Warp Speed بزرگترین بسته مشوق های دولتی است که شرکت های دارویی تاکنون دیده اند.”(پیتر هوتس ، ویروس شناس)
ویروس شناس پیتر هوتز از کالج پزشکی بیلور در هوستون مظنون است که انگیزه شرکت های بزرگ دارویی نه تنها هدف متوقف کردن بیماری همه گیر بلکه توانایی دولت ها برای تأمین بودجه تحقیق و توسعه خود بوده است. هوتز گفت: “با سرمایه گذاری عمومی حدود 10 میلیارد دلار ، برنامه واکسن Warp Speed ایالات متحده بزرگترین بسته محرک دولت است که شرکت های دارویی تاکنون دیده اند.”
[ad_2]