[ad_1]

محققان دورترین و قدیمی ترین اختروش تا به امروز را کشف کرده اند ، یعنی 13.03 میلیارد سال نوری از زمین. تیم Wang Feige از دانشگاه آریزونا این کشف را با نام فنی J0313-1806 از کنفرانس انجمن نجوم آمریکا در مقابل. همانطور که منجمان به زودی ج “روزنامه های نجومی” گزارش ، اختروش ، که شامل یک سیاهچاله بسیار عظیم است ، در وضعیتی قرار دارد که 670 میلیون سال پس از انفجار بزرگ به نظر می رسد. بنابراین ، J0313-1806 نگاهی اجمالی به اوایل جهان می گذارد ، زیرا در آن زمان تنها حدود 5 درصد از سن فعلی آن یعنی 13.8 میلیارد سال بود.

وانگ و همکارانش با تعدادی تلسکوپ بزرگ واقع در سراسر جهان ، از جمله دوقلوهای شمالی هاوایی و دوقلوی جنوبی شیلی ، مشاهدات خود را انجام دادند. اختروش ها مراکز بسیار درخشان کهکشان های فعال هستند. درخشندگی زیاد آنها به این دلیل اتفاق می افتد که سیاهچاله بسیار عظیم هسته مقدار زیادی از مواد مجاور را جذب می کند. این یک دیسک اضافی معمول در اطراف سیاهچاله ایجاد می کند ، نوعی گرداب غول پیکر ماده. دیسک تجمع در این فرآیند به شدت گرم می شود و به صورت تشعشع ، که کل طیف الکترومغناطیسی را پوشش می دهد ، گرما از خود ساطع می کند – و دارای درخشندگی استثنایی است.

کوازار J0313-1806 از یک سیاهچاله بسیار عظیم با 1.6 میلیارد جرم خورشید تشکیل شده است. حدود 1000 برابر از کل سیستم راه شیری می درخشد. تغییر سرخ کیهان شناسی ، که معیاری از فاصله است ، برای این اختروش مقدار z = 7،642 است. منجمان با جابجایی قرمز ، فاصله زمین را تعیین می کنند و همچنین سن یک جسم فضایی را تعیین می کنند. موارد زیر درست است: هرچه انتقال سرخ بالاتر باشد ، اجرام آسمانی دورتر و مسن تر هستند. در این حالت ، کهکشان J0313-1806 حدوداً 13.03 میلیارد سال نوری قدمت دارد ، یعنی فقط 670 میلیون سال پس از انفجار بزرگ.

برای وانگ فیج و تیمش ، این کشف س researchالات تحقیقاتی جدیدی را در مورد چگونگی شکل گیری زود کهکشان ها ایجاد می کند: “سیاه چاله های تشکیل شده توسط اولین ستارگان عظیم در واقع در طی چند صد میلیون سال نمی توانند به این بزرگی برسند.” مطابق با اعلامیه مطبوعاتی از Noirlab آسیب دیده. به گفته وانگ ، ستاره شناسان هنوز چنین تعامل اولیه ای بین سیاهچاله و کهکشان اطراف را مشاهده نکرده اند.

محققان رکورد قبلی را در میان اختروش ها در سال 2017 با فاصله 13.01 میلیارد سال نوری کشف کردند. در قاعده این کهکشان سیاهچاله ای با حدود 800 میلیون جرم خورشیدی قرار دارد.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *