[ad_1]
در استرالیا ، دیرینه شناسان بزرگترین گونه دایناسورهای یافت شده در این کشور را شناسایی کرده اند. این حیوان تا 30 متر طول و بیش از 6 متر ارتفاع از زمین تا کمر یک کلوسوس واقعی از دوره کرتاسه است. فسیل های گیاه خوار که حدود 92 تا 96 میلیون سال پیش می زیسته است ، در سال 2007 در منطقه جنوب غربی کوئینزلند (شمال شرقی استرالیا) کشف شد. اکنون تیمی از دیرین شناسان ، به سرپرستی اسکات هاکنل از موزه کوئینزلند در شهر بریزبن ، تیتانوسور را با جزئیات بیشتری شناسایی کرده اند. نه ژانر و نه انواع جدید مکاتبات استرالیایی دانشمندان در مجله گزارش دادند که قبلا شناخته شده بودند «PeerJ«.
هاكنل و تیم وی بیش از یك دهه است كه در مورد این یافته تحقیق می كنند. چندین سال طول کشید تا تمام استخوان ها حفاری و مشخص شد. آنها همچنین مدل های سه بعدی فسیل ایجاد کرده اند تا بتوانند اسکلت را با سایر sauropod ها مقایسه کنند.

© موزه کوئینزلند / موزه تاریخ طبیعی ارومانگا (گزیده ای)
کاوش در ارومانگا از سال 2007 ، دیرین شناسان کشف کشف sauropods را در منطقه Southwest Queensland کشف کردند.
پیش از این تیتانوسورها عمدتا در آمریکای جنوبی یافت می شدند و اولین گروه بزرگترین دایناسورها برای استرالیا شناسایی شد. به گفته محققان ، این چنین است الف کوپرنسیس از نزدیک با سه sauropods کرتاسه شناخته شده است که تا به امروز در خاک استرالیا شناخته شده است. پس از آن ، بیش از 90 میلیون سال پیش ، استرالیای امروز هنوز به قاره بزرگ گوندوانا تعلق داشت.
مکاتبات استرالیایی به معنی “تیتانیوم جنوبی” است. نام این گونه به کاشفان فسیل برمی گردد. آنها به غول کوپر ملقب شدند زیرا استخوانها را در نزدیکی نهر کوپر پیدا کردند. در گذشته نه چندان دور ، فسیل های بیشتری از دایناسورها به معرض دید گذاشته شده اند. از جمله ، محققان در حوالی هاك نال موفق به یافتن یك تخته سنگ صخره ای تقریباً 100 متری شده اند ، “مسیری از sauropod كه دایناسورها بر روی آن راه می رفتند و گل و استخوان را در زمین نرم لگدمال می كردند.”(dpa / kas)
[ad_2]